Ingredients:
4 cullerades de mantega
10 cullerades de sucre
10 cullerades de farina
3 ous
1/2 got de pure de carbassa
100 grams de panses remullades (en aigua
o licor)
1- Amb l'ajut d'una batedora de varetes
remou la mantega fins deixar-la en punt pomada
2- sense deixar de remoure, afegeix la
sucre iels ous
3- Continua baten i agrega la farina poc
a poc
4-seguidament, incorpora amb compte i
sense deixar de remoure el puré de carbassa.Per preparar el puré de carbassa hauràs cuit una rodanxa de carbassa en aigua amb una mica de sal
5-en una placa de forn coberta amb paper
o farcida amb mantega, estira amb ajut d'una cullera, porcions de la barreja
donant-lis forma
6- Agrega les panses i aixafa-les lleugerament amb la cullera
7- Forneja-les durant 10-12 minuts a
180ºC .Deixar refredar i servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada