MAGDALENES DE CARBASSA
Ingredients
(Per a 12 persones)
- 3 Ous
- 225 gr de sucre
- 60 ml d'oli d'oliva
- 250 gr de carbassa bullida
- 200 gr de farina
- 1 sobre de llevat Royal
Utensilis
- Olla per bolli la carbassa
- Motlles
- Tamís
- Forquilla
- Bol
Preparació
1- Amb la batedora de varetes bateu els ous i el sucre glas
fins que es faci com una espuma blanca.
2- Afegiu un filet d'oli poc a poc mentre seguiu batent.
I quedaria aixi
3- Després poseu la carbassa aixafada amb una forquilla.
4- Bateu-lo tot.
5- Poseu-li la farina amb el llevat passat pel tamís.
7- Poseu-lo en motlles de magdalenes.
Esperem que us agradi,
i si us ha agradat comenteu-lo
al Bloc de POSIDÒNIA.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada