dijous, 6 de febrer del 2014

RECEPTES DE CARBASSA


MAGDALENES DE CARBASSA

Ingredients
(Per a 12 persones)

            - 3 Ous
            - 225 gr  de sucre
            - 60 ml d'oli d'oliva
            - 250 gr de carbassa bullida
            - 200 gr de farina
            - 1 sobre de llevat Royal

  Utensilis
            
            - Batedora de varetes 
            - Olla per bolli la carbassa
            - Motlles 
            - Tamís
            - Forquilla
            - Bol

   Preparació
           
            1- Amb la batedora de varetes bateu els ous i el sucre glas
            fins que es faci com una espuma blanca.
            2- Afegiu un filet d'oli poc a poc mentre seguiu batent.

                                         I quedaria aixi
                                                                            
            3- Després poseu la carbassa aixafada amb una forquilla.
            4- Bateu-lo tot.
            5- Poseu-li la farina amb el llevat passat pel tamís.
            


            6- Remeneu fins que s'incorpori tota la farina.
            7- Poseu-lo en motlles de magdalenes.



            8- Poseu-les al forn a 180 graus durant 20 minuts.


Esperem que us agradi,
i si us ha agradat comenteu-lo
al Bloc de POSIDÒNIA.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada