Panellets de coco i carbassa
Ingredients
200 grams de coco ratllat
200 grams de polpa de carbassa bullida
100 g de sucre glasses
125g l’ametlla Marcona mòlta
Unes gotes d’extracte de vainilla
Utensilis
·
Olla
·
Escorredor
·
Safata del forn
·
Paper vegetal
·
Bol
Elaboració
1
Posar en un bol el coco ratllat
2
Afegeix
la carbassa bullida i triturada i
escorreguda.
3 Afegeix el sucre glassé i l’ametlla i
unes gotes d’extracte de vainilla.
4 Barreja bé fins obtenir una massa que es
pugui treballar formant pilotes.
5 Incrusta les ametlles a la part superior
dels panellets.
6
Comprova si el punt de sucre està el teu
gust .(espot afegir més si és necessari).
7
Deixa-ho reposar al frigorífic uns dos
minuts.
8
Pre-escalfa el forn amb la calor a dalt
i abaix a 180 graus
9
Prepara la safata del forn cobrint-la
amb paper vegetal o similar.
10 Gaudiu molt aquests panellets!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada